spacer.png, 0 kB
Антипаразитна терапия PDF Печат Е-мейл

Тази терапия има за цел да освободи тялото на човека от паразитиращи организми. Паразити са всички онези организми живеещи върху или във човека, не просто като обиталище, а хранещи се с него, независимо от тяхната големина и форма на съществуване.

Последните медицински изследвания показват, че голяма част от тежките, в това число и автоимунни, заболявания се проявяват в следствие на въздействието на микро- или макропаразити.

Имунната система на човека е устроена да унищожава и отстранява всички патогенни микро- и макроорганизми, но съвременния човек отвсякъде е атакуван с най- различни замърсители – разтворители, метални замърсители, микротоксини, физически и химически токсини.

Замърсителите създават условия за срив на имунните възможности на организма, което води до неконтролираното развитие на различни по големина и форма микро и макро паразити.

Затова, за трайното освобождаване от паразитиращите микроорганизми на първо място е наложително отстраняване на всички замърсители, токсини и отпадъчни продукти от метаболитните процеси в тялото на човека, за което спомага йонния детоксикатор.

Всяко „живо” и „неживо” тяло притежава вълново трептение с определени параметри – честота, дължина на вълната, амплитуда и т.н.

Това отдавна е заснето доказано с Кирлияновата фотография. Всички клетки, органи или системи от органи имат своите специфични трептения. Микроорганизмите също.

Лечението на рак съвсем не е химера, доказал Роял Реймънд Райф още през 30-те години на миналия век. През 1920 г. младият американски учен открива вируса на рака, изолира го и го инжектира в 400 плъха. Всички опитни животни са заразени и впоследствие излекувани.
Райф доказва, че всяка болест може да бъде преборена, ако й бъде повлияно с определена електромагнитна честота. Той се досеща, че принципът на резонанса, който използват оперните изпълнители, за да счупят стъкло, може да бъде приложен и в борбата с близо 500 болести. Знаейки честотата на болните клетки, Райф ги облъчва и унищожава мембраните им.

Известно е, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен като се облъчи с по-голяма амплитуда от собствената му честотна вълна. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснил Райф. Тоест всяка болест, причинена от патоген- бактерия, вирус или гъбички, може да се излекува като той бъде унищожен и организмът отново е здрав. Предимството на Райфовото лечение е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те функционират на различни честоти. В списъка на Райф има повече от 500 болести, които той можел да пребори. Освен рак, с генераторът може да се лекува СПИН, ревматизъм, астма, шарки, епилепсия, туберкулоза, сифилис, проказа, стрептококи и др. За да изолира вирусите Райф използвал уникален, конструиран от него микроскоп.

За лош късмет на човечеството, в този период Рокфелер с огън и меч е унищожавал всичко, което е пречило на неговите планове за създаване на мощна индустрия за производство и продажби на синтетични лекарствени средства. Научните теории на Райф и методите му на лечение, създават проблеми за „модерната медицина” по онова време. До 1939г., почти всички изтъкнати лекари и изследователи отричат че някога са срещали Райф. В навечерието на конференция, на която трябва да се обявят резултатите от изследването на д-р Райф, неговият дарител д-р Милбанк Джонсън- бивш президент на южнокалифорнийската медицинска асоциация, е смъртоносно отровен, а документите изчезват безследно.
Д-р Райф е принуден да прекрати дейността си, защото Американската медицинска асоциация (АМА) възбужда съдебен процес срещу него и методитемуналечение. След като се запознава с постиженията му, шефът на АМА по това време Морис Фишбейн му предлага да откупи патента над изборетенията му за период от 8 години. След получения отказ Фишбейн го дава под съд. Докато тече процесът, представители на Асоциацията посещават сътрудниците на Райф. Тези, които отказват да се откажат от методите и уредите му, губят медицинските си лицензи. Нито един медицински журнал не се съгласява да публикува трудовете му.
Единственото издание, промъкнало се през цензурата е това на Института Франклин. Докато Райф дава показания, лабораториите му са опожарени.
Д-р Немес, който има копия на някои от творбите на Райф, умира при мистериозен пожар. Той унищожава и всичките му изследвания. Подобна е и съдбата на лабораторията Бърнет, която узаконява изследваниета на Райф. През 1946г. Реймънд Райф е принуден да разпродаде каквото е останало от лабораторията си в Сан Диего парче по парче. Самият Роял Райф е убит през 1971г. от "случайна" смъртоносна доза от валиум и алкохол в болницатаГросмонт.

През същата година правителството на САЩ обявява „война на рака” и започва с пълни шепи да черпи от бюджета милиарди долари!

През 80-те години на миналия век, една канадка, доктор по биология - д-р Хулда Кларк започва да изследва трептенията на живите организми. Тя доказва, че всеки жив организъм има свое собствено честотно излъчване в спектър, присъщ само на него. Колкото по-примитивен е организмът, толкова по-нискочестотен е спектърът му. По-високо развитите животни излъчват по-високи честоти спектърът им е значително по-широк. С най-ниски честоти, около 100 кHz трептят гъбичките, с 300 kHz вирусите, с 400 kHz бактериите и от 450 до 900 kHz трептят червеи, тении, кърлежи, глисти, плоски червеи и различни други макропаразити. Хората трептят от 1520 до 9460 kHz.

Д-р Хулда Кларк създава портативен високочестотен генератор на трептения, наречен от нея „зепер”. Апаратът които излъчва честоти убийствени за всички микроорганизми и абсолютно безвредна за човека.

За съжаление високочестотните трептения не убиват организмите, скрити във вътрешността на стомаха или червата. Електричеството се придвижва по протежение на техните стени, а не през съдържимото им.

Поради това се прилагат вътрешно различни билки и биодобавки осигуряващи вътрешна чистота и възпрепятстващи развитието на всички паразитиращи форми на живот.

 
< Предишна   Следваща >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
free joomla templates Joomla tutorials joomla themes